Gençlik ve Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı, Aralık 2021
United Nations Population Fund Turkey (UNFPA Turkey) ile yürüttüğümüz Demografik Eğitim Serileri kapsamında 1-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Gençlik ve Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı" eğitimimiz başladı!
Yüksek Lisans Tezleri 2002 - 2005

-Çiğdem ADEMHAN: The Demographic Consequences Of 12th November Earthquake: The Case Of Kaynaşli. Bilim Uzmanlığı Tezi. Ankara, Hacettepe University Institute of  Population Studies, 2004. Cilt, 25, 2003.

- Senem Aysel ER: Impact Of Women’s Status On Fertility  Control In TurkeyBilim Uzmanlığı Tezi. Ankara, Hacettepe University Institute of  Population Studies, 2004. Cilt, 25, 2003.

- Mehmet Ali ERYURT:    Fertility–Inhibiting Strategies Of Socieconomic And Cultural Groups In Turkey Bilim Uzmanlığı Tezi. Ankara, Hacettepe University Institute of  Population Studies, 2003. Cilt, 25, 2003.

- Osman GÜNAYDIN:  The Relation Between Education Levels Of Couples And Fertility .  Bilim Uzmanlığı Tezi. Ankara, Hacettepe University Institute of  Population Studies, 2003.  Cilt, 25, 2003.

- Ece KOYUNCU: Causes  Of Emigration From Turkey To Europe In 1990’s. Ankara, 2003. Bilim Uzmanlığı Tezi. Ankara, Hacettepe University Institute of  Population Studies, 2004. Cilt, 25, 2003.

- Erhan ÖZDEMIR : The Effect Of Rural To Urban Migration On The Status Of Women In Turkey. Bilim Uzmanlığı Tezi. Ankara, Hacettepe University Institute of  Population Studies, 2003. Cilt, 25, 2003.

- Sinan TÜRKYILMAZ: Estimation Of Selected Demographic And Health Indicators For Provinces Of Turkey From Census And Survey Data By Using Small Area Estimation Techniques. Doktora Tezi. Ankara, Hacettepe University Institute of  Population Studies, 2003.  Cilt, 25, 2003.