1993 Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması

1993 Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması, Türkiye çapında bir örnekleme dayanan bir araştırma olup, doğurganlık düzeyi ve değişimi, bebek ve çocuk ölümlülüğü, aile planlaması ve anne çocuk sağlığı konularında bilgi toplamak üzere planlanmıştır.

TNSA-1993 Enstitümüz tarafından Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü ve Macro International Inc. ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilmiştir. TNSA-1993'ün finansal desteği DHS programı çerçevesinde Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası Kalkınma Teşkilatı aracılığıyla Macro International Inc. tarafından karşılanmıştır.

Analiz ve Rapor

Sunumlar